بتول منصوریان

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

چگونگی انتخاب وکیل

16 آذر 1402 توسط بتول منصوریان

بهترین وکیل در قم چه کسی است؟ وکیل کیست؟ چگونه ما بتوانیم برای خود وکیل انتخاب کنیم؟ مزایای وکیل خوب چیست؟ اصلا ما چرا باید وکیل انتخاب کنیم؟ علت داشتن وکیل چیست؟ آیا درقم وکیل خوب وجود دارد؟ چگونه آن را شناسایی کنیم؟ وکیل کار خود را چگونه انجام میدهد؟ آیا میتوان به او اعتماد کرد؟ آیا وکیل مشکل ما را حل میکند؟ راه های شناساایی بهترین وکیل در قم چیست؟ ما با یک انتخاب خوب و موفق همیشه از روی علم، دانش، آگاهی و شناخت سرچشمه می گیرد چه بسا در طول زندگی خود انتخاب هایی داشتیم که بدون شناخت با شکست مواجه شده است اما شناخت و آگاهی برای انتخاب یک وکیل خوب از چه طرقی امکان پذیر است. در اینجا ما به شما کمک میکنیم.

وکیل خوب کیست؟
شاید تاکنون برای شما نیز سوال شده است که معیار انتخاب یک وکیل خوب و شجاع چه می باشد آیا یک وکیل خوب یعنی باید دارای تخصص و ویژگی های منحصر به فردی داشته باشد وکالت در مقایسه با دیگر مشاغل دارای شان خاص است و از جایگاه مقدسی برخوردار است به همین دلیل این تفاوت برجسته شغل وکالت را از دیگر مشاغل جدا ساخته است.

از ویژگی های یک وکیل خوب این است که زمانی که کار موکل را کار خود بداند و با دلسوزی به نحو احسن آن را انجام دهد و به همان اندازه که موکل دغدغه انجام آن را دارد او نیز به همان اندازه دغدغه موکل خود را داشته باشد.

یک وکیل خوب و شجاع در راستای انجام کار وکالت باید تمامی تلاش خود را برای رسیدن به حق موکل خود بنماید و به هیچ عنوان نمی تواند نتیجه را ضمانت کند چون دارای مسئولیت انتظامی خواهد بود. بنابراین با تلاش خود در راه احقاق حق موکل خود باید با داشتن تخصص و انجام کار حرفه ای در مقابل موکل خود پاسخگو باشد و این جریان معیار سنجش یک وکیل خوب خواهد بود.

بنابراین وکالت برای یک وکیل خوب در مقایسه با دیگر مشاغل دارای احساس مسئولیت به همراه دقت بالا خواهد بود.

 

5 ویژگی وکیل خوب و شجاع چیست؟
1-وکیل خوب با مطالعه پرونده ارائه تحلیل علمی درست میدهد.

2-توانایی علمی وکیل متبحر و حرفه‌ای بالا است.

3-وکیل خوب امانت‌دار و قابل اعتماد است.

4-یک وکیل خوب، شخصیت عالی و ظاهر مرتبی دارد.

5-مجرب ترین وکیل، کسی است که بر تمامی قوانین تسلط دارد.

چرا باید وکیل داشته باشیم؟
همانطوری که وقتی مریض میشویم اگر به دکتر مراجعه نکنیم و اقدام به خود درمانی کنیم علاوه بر این که بیماری از بین نخواهد رفت حتی که امکان دارد با گذشت زمان عوارض ناشی از خود درمانی مارا با خطر مرگ نیز مواجه سازد. مسائل حقوقی نیز مانند مسائل پزشکی بسیار پیچیده هستند که اگر بدون مشورت و بدون استفاده از وکلای مجرب و متخصص انجام شود. علاوه براینکه مشکل حل نخواهد شد، خسارات مالی یا جانی سنگین با تبعات غیر قابل جبران به وجود خواهد آورد.

اما با داشتن وکیل خوب شما به راحتی در زمان محدود، با کمترین هزینه، بهترین راهکار قانونی و حقوقی را برای حل مشکل حقوقی  خود پیدا خواهید کرد. به عبارتی داشتن وکیل علاوه بر اینکه هزینه نیست به نوعی با حضور وکیل در یک پرونده علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها شخص در سریع ترین زمان ممکن به نتیجه خواهد رسید.

وکیل خوب چه ویژگی های برجسته ای دارد؟
یک وکیل خوب قبل از پذیرش یک پرونده، ابتدا جلسه را ترتیب می دهد تا با موکل مفصلا راجب پرونده صحبت کند و تمامی اسناد و مدارک ارائه شده را با حوصله جزء به جزء بررسی میکند و نتایج احتمالی که در آینده ناشی از طرح دعوا حاصل خواهد شد را با او درمیان می گذارد همچنین در خصوص هزینه های دادرسی دعاوی حق الوکاله وکیل و مدت زمان تقریبی رسیدگی به پرونده را به موکل خود در اطلاع میدهد تا بدین ترتیب موکل یک تصمیم درست راجب طرح دعوا یا عدم طرح آن بتواند بگیرد.

و بعد از آن با بررسی‌های انجام شده نسبت به پرونده یک شروع قدرتمندی را آغاز میکند تا بدین ترتیب یک موفقیت به حق را به کام موکل شیرین سازد.

8 ویژگی مهم وکیل خوب:
۱. وکیل خوب باید به روز باشد
با توجه به تغییراتی که در قوانین و مقررات اتفاق می افتد لازم و ضروری است یک وکیل خوب خود را با قوانین و مقررات جدید update نگه دارد.  و صرفاً به دانش چند سال قبل خود اکتفا نکند.

۲.  وکیل خوب باید امین و امانت دار باشد
وکیل خوب باید محرم اسرار موکلش باشد و هرگز اطلاعات و اتفاقات موکل خود را حتی بعد از اتمام پرونده پیش هیچ فردی افشا نکند.

۳. پرهیز از گفتن توانایی های غیر قانونی و کذب و بلوف زدن
وکیل خوب هرگز موکل را الکی امیدوار نمی سازد بلکه با توضیحاتی جامع و کامل مسیر درست قانونی و نحوه سپری شدن مراحل رسیدگی پرونده را برای موکل شفاف سازی می کند و هرگز با بیان موضوعاتی چون من اطمینان صد در صد می دهم سعی در فریب و صرفاً گرفتن حق الوکاله را ندارد .

4. یک وکیل خوب بهترین و کم هزینه ترین و سریعترین راه حل را پیشنهاد میکند
یک وکیل خوب پس از بررسی اسناد و مدارک ارائه شده و صحبت های لازم با موکل برای حل مشکل پیش آمده  باید چندین راه حل قانونی را روی میز داشته باشد. همچنین علاوه بر مراجع قضایی ابتدا باید سعی کند موضوع پیش آمده را با مذاکره و لاوی گری به نتیجه برساند.

اگر به ناچار پروسه قضایی را انتخاب کرد نتایج حاصل از طرح دعوا را برای موکل تشریح خواهد کرد.

5. استفاده از تجربه ی دیگران و کمک به قاضی جهت روشن شدن ابهامات پرونده
یک وکیل خوب علاوه بر علم و دانش خود، از تجارب دیگران را نیز جهت حل موضوع کمک میگیرد و برای کشف حقیقت تمامی همکاری های لازم را با قاضی انجام میدهد و نباید هرگز از آن سوء استفاده کند که این خلاف شان وکالت و وکیل خوب است.

6. برخورد محترمانه با قاضی موکل طرف مقابل
وکیل خوب علاوه بر اینکه باید همه جوانب را رعایت کند نهایت احترام به موکل و قاضی و طرف مقابل را نیز باید داشته باشد.

 

7. وکیل خوب دارای یک یا چند تخصص است (تخصص گرایی)
با توجه به این که حوزه حقوق مانند بیشتر حوزه ها چون پزشکی و… پیچیدگی و سختی موضوعی خاص خود را دارد، پس وکلایی که به صورت تخصصی صرفا در یک یا چند موضوع دعاوی مشغول مشاوره و وکالت هستند از تجربه و تخصص بالایی نسبت به وکلایی که در همه حوزه فعالیت می کنند برخوردارند


8. وکیل خوب باید قلمی سنگین و روابط عمومی و فن بیان قوی داشته باشد
نظر به محدودیت زمان دفاع در جلسات رسیدگی وکیل خوب باید برای دفاع بیان شیوا و رسایی داشته باشد .و  با بیان سنجیده و نافذ بتواند که در یک یا چند جمله دفاع خود را تحریر یا بیان کند.


نکات خیلی خیلی مهم قبل از انتخاب یک وکیل خوب:
نکته اول: قبل از انتخاب وکیل ابتدا وارد پروفایل او در سامانه وکیل تاپ شوید

در یک دقیقه  از نوع تخصص و میزان تحصیلات  پایه وکالتی و رضایت موکلین سابق همچنین رزومه علمی و عملی وکیل مورد نظر را مورد مطالعه قرار دهید.

نکته دوم: در انتخاب یک وکیل خوب به تبلیغات و بزرگنمایی ها خیلی توجه نکنید و تنها از طریق وکیل تاپ که  مخصوص وکلا  است یک وکیل را با شناخت انتخاب کنید.

نکته سوم: در انتخاب وکیل خوب و متخصص به زن یا مرد پیر یا جوان بودن آن نگاه نکنید و پیری و سالخوردگی را نشان از تجربه و جوانی را نشان از بی تجربگی و خامی ندانید بلکه با کسب اطلاعات از سامانه وکیل تاپ  و مقایسه ی وکلا با یکدیگر  یک وکیل متخصص انتخاب کنید.

فایده استخدام یک وکیل خوب چیست؟
استخدام خوب راه شما را در مسیر موفقیت در پرونده‌های حقوقی مختلف‌تان هموار خواهد کرد. ض یک وکیل خوب با تجربه و تخصصی که دارد؛  به شما برای حل مشکلات‌تان راهنمایی کرده  و تا به موفقیت رسیدن پرونده همراهتان خواهد بود.  با انتخاب یک وکیل خوب که به زیر و بم‌های قانون آگاهی کافی داشته باشد شما می‌توانید در کمترین زمان و به ساده‌ترین روش  راهکار قانونی مناسب را برای حل مشکل خود پیدا کنید.  در حقیقت انتخاب یک وکیل خوب به شما کمک می‌کند تا در هزینه و زمان خود صرفه‌جویی کرده و به نتیجه مطلوب در پرونده‌های حقوقی خود برسید.

خصوصیات و ویژگی‌های یک وکیل خوب
مختلفی برای انتخاب یک وکیل خوب وجود دارد.  برای این کار شما می‌توانید از توصیه اطرافیانتان که با پرونده‌های حقوقی مشابهی درگیر بودند استفاده کنید.  علاوه بر آن می‌توانید از سایتهای اینترنتی نیز استفاده کنید  و وکلای مجرب نزدیک خود را جستجو نمایید.  فرقی نمی‌کند که از چه راهی برای انتخاب یک وکیل خوب اقدام می‌کنید؛  در هر صورت شما باید ویژگی‌ها و معیارهای خوب بودن یک وکیل را بشناسید تا بر‌اساس آن  بهترین وکیل ممکن را برای خود انتخاب نموده و استخدام کنید. اما چه ویژگی‌هایی  خوب بودن یک وکیل را تضمین می‌کند؟

یک وکیل خوب باید امین باشد
وکیل‌ای که انتخاب می‌کنید حتماً باید امین باشد.  شماره اطلاعات و اسرار خصوصی زندگی و کار خود را  در اختیار وکیل‌تان قرار می‌دهید؛  بنابراین در صورتی که وکیل‌تان امین و قابل اعتماد نباشد  دچار مشکلات بزرگی خواهید شد.  یک وکیل خوب  باید راز‌ها و سخنان موکل‌هایش را مانند اسرار خود حس نموده و از بازگو کردن آن  برای  اشخاص دیگر  پرهیز کند. هنگام انتخاب یک وکیل هرگز این مورد را پشت گوش نیندازید و حتماً به آن دقت کافی داشته باشید.

یک وکیل خوب باید دقیق باشد
ویژگی مهم دیگری که هر وکیلی باید داشته باشد دقت بالاست.  وکیل خوب باید به جزئیات پرونده شما دقت کند تا بتواند برای حل آن به بهترین و ساده‌ترین روش اقدام کند.  در صورتیکه دقت یک وکیل بالا نباشد ممکن است اطلاعات مهمی از پرونده را  نادیده گرفته و  مانعی بر سر راه موفقیت پرونده شما ایجاد کند.  تحقیق نکته سنج بودن یک وکیل مقدمه‌ای بر موفقیت و سرعت بالای حل پرونده شما خواهد بود.

یک وکیل خوب باید رک و صادق باشد
یک وکیل خوب هرگز در توانایی‌های خود اغراق نمی‌کند و به موکل خود قول 100 درصد برای حل شدن پرونده نمی‌دهد.  یک وکیل خوب باید حقایق را بدون  هیچگونه پنهان کاری با موکل خود در میان بگذارد  و او را از چند چون شرایط آگاه نماید.  برای یک وکیل خوب فرقی نمی‌کند که نتایج و تغییرات حاصل شده در پرونده موکلش مثبت یا منفی باشد؛ در هر دو صورت نتایج را رک و بدون پرده‌پوشی با موکل خود در میان خواهد گذاشت.  صداقت یک وکیل باعث می‌شود که امید یا ترس واهی در مورد مشکل ایجاد نشود و با شرایط واقعی پرونده روبه‌رو شود.

یک وکیل خوب باید  روابط اجتماعی خوبی داشته باشد
وکلا باید روابط اجتماعی خوبی داشته و یک شنونده خوب و یک گوینده عالی باشند.  وقتی موکل در مورد پرونده صحبت می‌کند؛ یک وکیل خوب باید به دقت گوش کند تا جزئیات مهم را پیدا کند.  در بعضی مواقع ممکن است موکل  از گفتن بعضی جزئیات خودداری کنند و این برعهده فن بیان و روابط اجتماعی بالای وکیل است که به موکل خود اطمینان کافی را بدهد تا او در مورد تمام جزئیات صحبت کند.  علاوه بر آن فن بیان خوب یک وکیل در جلسه دادگاه چه با قاضی و چه با وکیل طرف مقابل  ممکن است نتیجه دادگاه را به کل عوض کند.  می‌توان این طور نتیجه گرفت که روابط اجتماعی خوب یکی از ویژگی‌های بسیار مهم یک وکیل خوب  و شایسته است.

یک وکیل خوب باید اطلاعات به روز داشته باشد
با گذر زمان شرایط زندگی افراد عوض شده و در نتیجه قوانین مقتضی نیز تغییر کرده اند.  بنا بر‌این اطلاعات قدیمی دیگر کاربرد چندانی ندارند و برای اینکه یک وکیل بتواند کار خود را به خوبی انجام دهد باید اطلاعات خود را به روز نماید. از تبصره‌های جدید و تغییراتی که در قانون انجام گرفته آگاه باشد.  وقتی که اطلاعات خود را به‌روز نکنند و با اطلاعات قدیمی برای وکالت اقدام کنند ممکن است در پرونده‌های خود موفق عمل نکند. در هنگام  انتخاب یک وکیل خوب حتماً دقت کنید که وکیلی را انتخاب کنید که دارای اطلاعات بروز باشد.

برای انتخاب بهترین وکیل تهران کافی است به تهران وکیل سری بزنید. چه به دنبال بهترین وکیل طلاق توافقی باشید یا به دنبال بهترین وکیل مهریه، وکلای فعال در تهران وکیل با تجربه و تخصص خود بهترین انتخاب برای شما هستند. وکلایِ تهران وکیل همگی امانت‌دار، به روز و حرفه‌ای بوده و با دقت و هوش بالای خود به موفقیت پرونده‌های شما کمک می‌کنند. تهران وکیل خدمات جذابی مانند مشاوره حقوقی رایگان نیز ارائه می‌دهد. سوابق درخشان تهران وکیل که ناشی از رضایت شما مراجعان عزیز است؛ ضامن کیفیت کار ماست.

 

 نظر دهید »

بهترین وکیل قم

15 آذر 1402 توسط بتول منصوریان

خیلی از ما انسانها در زندگی مشکلات متعددی داریم که  قابل حل نیستند و به تنهاایی نمیتوانیم آنها را حل کنیم، بلکه نیازمند کسی هستیم که با علم خود بتواند مشکلات ما را به راحتی حل کند. یکی از این افراد،  وکیل می باشد. وکیل، نماینده یا جانشین کسی است که برای انجام یا حل مشکل طرف دیگر مأمور می‌شود. وکیل به کسی گفته می شود که به جای موکل، اقداماتی را که خود موکل توانایی انجام آن را ندارد را برعهده می گیرد. و سعی میکند مشکلات به وجود آمده را حل کند، وکیلی که برای حل مشکل ما راه حل های مناسبی پیشنهاد بدهد. حالا ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که چگونه وکیل را انتخاب یا پیدا کنیم؟

ما در اینجا به شما کمک میکنیم که بهترین وکیل قم را شناسایی کنید. تا شما با انتخاب درست و صحیح بتوانید مشکلات خود را به راحتی حل کنید.

 

بهترین وکیل قم کیست؟
فردی که تحصیلات لازم و دوره کارآموزی را گذرانده و قصد دارد کار وکالت را به صورت حرفه ای آغاز کند باید توانایی کار گروهی را داشته باشد، شاید بسیاری از افراد تصور کنند که یک وکیل خبره در قم تنها به دانش حقوقی نیاز دارد، در صورتی که وجود تحصیلات به تنهایی باعث موفقیت یک وکیل نمی شود. بهترین وکیل باید مهارت هایی مانند سخنوری در جمع را داشته باشد، بتواند متن دفاعیه را بنویسد و آن را در دادگاه ارائه دهد.

وکیل خوب در قم باید بتواند به افراد غیر متخصصی که به او مراجعه می کنند، قوانین و شرایط حل پرونده را به زبان ساده شرح دهد تا افراد عادی هم به خوبی متوجه اضاع پرونده و قوانین مربوط به آن شوند. همچنین وکیل باید پرونده ها را به صورت خلاقانه ای حل کند و برای هر پرونده چندین راه حل پیشنهاد دهد. همینطور نیاز است که دقت بالایی به جزئیات پرونده موکل داشته باشد.

معمولا فشار اکثر پرونده ها برای وکلا زیاد است، پس باید وکیل قم تحمل فشار کاری بالا را داشته باشد چرا که موفقیت وکلا به پیگیری های مستمر آن ها بستگی دارد. برای انتخاب وکیل باید بررسی های بسیاری انجام دهیم تا بتوانیم یکی از بهترین وکلای قم را برای حل پرونده مورد نظر پیدا کنیم.

 

انتخاب وکیل
همواره به این موضوع دقت داشته باشید که انتخاب چشم بسته وکیل نمی‌تواند شما را به اهدافی که در سر دارید برساند. از سوی دیگر هرگز نباید در انتخاب بهترین وکیل قم تنها به جنسیت او توجه داشته باشید و تحت هر شرایطی باید میزان توانایی و مهارت‌هایی که یک وکیل در اختیار دارد را به دقت مورد سنجش قرار دهید. علاوه بر این نباید بر اساس قیمت وکیل انتخاب کنید. در واقع نباید اینطور باشد که تنها به مقرون به صرفه بودن وکیل توجه داشته باشید. چرا که وکلای تازه کار و بی‌تجربه هرگز نمی‌توانند در دعاوی حقوقی و کیفری کمک خاصی به شما داشته باشند.

تنها به تحقیقات خود در فضای مجازی در خصوص وکیل اعتماد نکنید. لازم است جلساتی را برای ملاقات حضوری با وکیل مورد نظر تدارک ببینید و در این جلسات به طور دقیق مهارت‌های ارتباطی و فن بیان حقوقدان مورد نظر را بسنجید. باید در ابتدا معیارهایی را در نظر خود مجسم کنید سپس با استفاده از آنها گزینه‌های مختلف را برای اعطای وکالت پرونده خود مورد بررسی قرار دهید. انتخاب چشم بسته و عجولانه یک وکیل اشتباهترین اقدامی است که می‌توانید در خصوص پرونده‌های مورد نظرتان انجام دهید.

وکیل با مشاور حقوقی چه تفاوتی دارد؟
وکیل فردی است که علاوه بر تحصیلات دانشگاهی در زمینه حقوق، به مدت 2 سال دوره کارآموزی نزد وکیل سرپرست را گذرانده باشد. در حالی که مشاور حقوقی فقط تحصیلات دانشگاهی در زمینه مورد نظر را دارد، بنابراین می تواند به راحتی در سازمان های مختلفی به عنوان مشاور حقوقی فعالیت خود را آغاز کند.

تفاوت دیگری که وکیل و مشاور حقوقی دارد این است که وکیل نمی تواند در سازمان یا شرکتی به صورت رسمی استخدام شود بنابراین ناگزیر است دفتر شخصی داشته و در آن جا فعالیت کند، در حالی که مشاوران حقوقی این امکان را دارند تا در این مراکز استخدام شوند.

علاوه بر این ها وکلا چند مسئولیت دارند که آن ها را از مشاوران حقوقی متمایز می کند به عنوان مثال وکیل باید توضیحات شفافی به سوالات موکل خود ارائه دهد، بهترین راه ها را برای حل پرونده او پیدا کند، توصیه هایی برای بهبود وضعیت پرونده به موکل بگوید، از جلسات دادگاه یادداشت برداری انجام داده و راه حل هایی به روز، برای بهتر شدن روند پرونده داشته باشد. تمامی این مسئولیت ها کار وکیل را از یک فرد که فقط مشاور حقوقی است متمایز می کند.

 

انواع وکیل از نظر مراجع پیگیری و درجه اعتبار و صلاحیت
وکلا انواع مختلفی دارند یعنی از لحاظ درجه اعتبار و صلاحیت رسیدگی، از لحاظ اختیار موکل، مجوز وکالت، درجه اعتبار و رسمیت، مراجع پیگیری، درجه اعتبار و صلاحیت و … تفاوت هایی دارند، ما در این بخش به توضیح دو مورد از آن می پردازیم.

خصوصیات بهترین وکیل
یک وکیل خوب همچنین باید خصوصیات و ویژگی‌هایی داشته باشد که عبارتند از:

دانش حقوقی وکیل باید کاملاً به روز باشد. وی باید تمامی تغییراتی که در قوانین و مقررات اتفاق می‌افتد را بداند.

یک وکیل شایسته باید امانت‌دار خوبی باشد. وی می‌بایست محرم اسرار موکلش بوده و هیچ کدام از اطلاعات زندگی او را حتی بعد از اتمام پرونده، نزد دیگران فاش نکند.

یک وکیل خوب هیچ وقت امید واهی به موکل خود نمی‌دهد. او موظف است تمامی جزئیات مربوط به پرونده را به درستی برای موکل تشریح کند و توضیحات جامعی درباره روند رسیدگی به پرونده را در اختیار آن بگذارد. وکیل نباید با دادن وعده برد به موکل، حق الوکاله بیشتری دریافت کند.

از ویژگی‌های بهترین وکیل این است که تمامی اسناد و مدارک موکل خود را بررسی کرده و با توجه به آن‌ها یک راه حل قانونی که به نفع موکلش است را پیدا کند.

بهترین وکیل باید از تجارب دیگران برای پیشبرد پرونده خود استفاده کند.

یک وکیل عالی هرگز کاری نمی‌کند که خلاف شان وکالت است. وی نباید برای دریافت حق الوکاله بیشتر موکل خود را وارد دعاوی غیرضروری کند.

بهترین وکیل کسی است که به شرافت و وجدان کاری پایبند باشد. حتی اگر وکیل معاضدتی است.

بهترین وکیل خانواده کیست؟
با توجه به اینکه حجم زیادی از پرونده‌های حقوقی مربوط به خانواده است، وکلای زیادی هستند که به طور تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کنند. اما بهترین وکیل خانواده کسی است که به روند پیچیده رسیدگی به اینگونه پرونده‌ها کاملاً آگاه باشد.

وی همچنین باید مطالعات روانشناختی هم داشته باشد و احساسات شخصی خود را وارد پرونده نکند. او ابتدا باید سعی کند تا میان موکل و طرفش مصالحه و سازش را برقرار کند.

بهترین وکیل کیفری کیست؟
پرونده‌های کیفری انواع مختلف و مجازات‌های متفاوتی دارند. به دلیل حساسیت، پیچیدگی و اهمیتی که اینگونه پرونده‌ها دارند باید بهترین وکیل کیفری را انتخاب نمود تا کسی به اشتباه مجازات نشود.

بهترین وکیل کیفری علاوه بر ویژگی‌هایی که در بالا ذکر شد با دارای صبر، پشتکار و روحیه قوی باشد که بتواند پرونده را پیش برده و به طور منظم در جلسات شرکت کند.

وکیل خانم بهتر است یا آقا؟

امروزه خانم‌ها نیز در کنار آقایان به کار وکالت مشغول هستند. اینکه وکیل خانم برای پرونده بهتر است یا آقا، در درجه اول بستگی به علاقه و میل طرف دارد. اما به طور کلی امروزه بیشتر پرونده‌های خانواده و پرونده‌های حقوقی را به خانم‌ها می‌سپارند.

زیرا خانم‌ها قدرت بهتری در تجزیه و تحلیل رفتارهای طرفین دعوا دارند. اما در پرونده‌های کیفری به دلیل ماهیت خشنی که دارند، معمولاً از وکیل آقا استفاده می‌شود. ولی لزوماً به این معنا نیست که خانم‌ها نمی‌توانند در پرونده‌های کیفری موفق عمل کنند.

انواع وکیل از لحاظ مراجع پیگیری

وکیل دادگستری و وکیل مدنی: وکیل دادگستری فردی است که در حوزه حقوق تحصیل کرده و موفق به دریافت پروانه وکالت دادگستری شده، پس می تواند برای انجام پرونده های دعاوی و مراجعه به مراجع قضایی وکالت نماید. اما وکیل مدنی فردی است که عهده دار انجام امور اداری و حقوقی موکل خود می شود مانند وکالت در طلاق، خرید و فروش خانه، فسخ اجاره و مراجعه به ادارات و … . معمولا اموری که وکیل مدنی می تواند انجام دهد محدود است و این قرارداد وکالت در دفاتر رسمی انجام می شود.

 

انواع وکیل از لحاظ درجه اعتبار و صلاحیت

وکیل پایه یک دادگستری و کارآموز وکالت دادگستری: بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران، دوره های لازم را سپری کرده و صلاحیت های لازم را داشته و موفق به دریافت پروانه پایه یک دادگستری شده بنابراین می تواند در تمامی پرونده های موکلین خود شرکت کند.

اما کارآموز وکالت یا وکیل پایه دو فردی است که در حال گذراندن دوره کارآموزی نزد وکیل سرپرست است و در صورتی که صلاحیت علمی و عملی کافی را داشته باشد و در آزمون اختبار قبول شود موفق به دریافت پروانه وکالت پایه یک دادگستری می شود. بنابراین زمانی که به بهترین وکیل ایران مراجعه می کنید حتما مطمئن شوید که پروانه وکالت پایه یک داشته باشد تا بتواند به پرونده شما به درستی رسیدگی کند و درصد موفقیت را در دادگاه بالا ببرد.

بهترین وکیل ایران چه کسی است؟


آشنایی با بهترین وکیل های ایران باعث می شود تا درست انتخاب کنیم. اگر شناخت کاملی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری داشته باشیم، فرد مناسبی را برای رسیدگی به پرونده های ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی و … انتخاب می کنیم تا به این ترتیب میزان موفقیت ما در دادگاه بالاتر رود.

 

وکیل و مشاور حقوقی کیست؟
وکیل یک دانش آموخته رشته حقوق یا فقه و مبانی است که بعد از گذراندن آزمون وکالت و قبولی در آن، می‌تواند در این رشته مشغول شود. وکیل بعد از ثبت قرارداد با موکل، در مراحل بررسی پرونده‌های حقوقی و کیفری حضور یافته و از موکل خود دفاع می‌کند.

اما مشاور یا کارشناس حقوقی کسی است که تنها دانش آموخته رشته حقوق بوده و در آزمون وکالت شرکت نکرده و مجوز وکالت ندارد. این افراد تنها می‌توانند مشاوره حقوقی بدهند و نمی‌توانند به وکالت از دیگران در دادگاه و مراجع قضایی حضور یابند.

چرا باید وکیل داشته باشیم؟
همانطور که وقتی ماشین خراب می‌شود آن را به تعمیرکار می‌سپارید یا در زمان بیماری به پزشک مراجعه می‌کنید، گرفتن وکیل برای پرونده‌ها نیز ضروری است.

مسائل حقوقی بیش از آنچه تصورش را می‌کنید پیچیده است. اگر بدون داشتن یک وکیل خوب و مناسب وارد دعاوی شوید، چه بسا در آخر بازنده شده و نتوانید حرف خود را اثبات کنید.

در صورتی که وکیل با تمامی راهکارهای قانونی و حقوقی آشنا بوده و می‌تواند در کمترین زمان و به سرعت پرونده را به نتیجه برساند.

 

برخی از مهم ترین ویژگی های یک وکیل خوب در جدول زیر لیست شده است:

🥇 سطح وکیل
وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ مهارت و تخصص
ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی
📝 ارائه خدمات حقوقی
وکالت و مشاوره حقوقی
💰 هزینه وکیل
طبق وسعت کار تعیین می‌شود
✅ درصد موفقیت
%90 موفقیت پرونده ها

 

 

 

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

بتول منصوریان

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
    • دعاها
  • بدون موضوع
  • دعاها
  • فروشگاهی
  • وکیل

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس