بهترین وکیل قم
خیلی از ما انسانها در زندگی مشکلات متعددی داریم که قابل حل نیستند و به تنهاایی نمیتوانیم آنها را حل کنیم، بلکه نیازمند کسی هستیم که با علم خود بتواند مشکلات ما را به راحتی حل کند. یکی از این افراد، وکیل می باشد. وکیل، نماینده یا جانشین کسی است که برای انجام یا حل مشکل طرف دیگر مأمور میشود. وکیل به کسی گفته می شود که به جای موکل، اقداماتی را که خود موکل توانایی انجام آن را ندارد را برعهده می گیرد. و سعی میکند مشکلات به وجود آمده را حل کند، وکیلی که برای حل مشکل ما راه حل های مناسبی پیشنهاد بدهد. حالا ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که چگونه وکیل را انتخاب یا پیدا کنیم؟
ما در اینجا به شما کمک میکنیم که بهترین وکیل قم را شناسایی کنید. تا شما با انتخاب درست و صحیح بتوانید مشکلات خود را به راحتی حل کنید.
بهترین وکیل قم کیست؟
فردی که تحصیلات لازم و دوره کارآموزی را گذرانده و قصد دارد کار وکالت را به صورت حرفه ای آغاز کند باید توانایی کار گروهی را داشته باشد، شاید بسیاری از افراد تصور کنند که یک وکیل خبره در قم تنها به دانش حقوقی نیاز دارد، در صورتی که وجود تحصیلات به تنهایی باعث موفقیت یک وکیل نمی شود. بهترین وکیل باید مهارت هایی مانند سخنوری در جمع را داشته باشد، بتواند متن دفاعیه را بنویسد و آن را در دادگاه ارائه دهد.
وکیل خوب در قم باید بتواند به افراد غیر متخصصی که به او مراجعه می کنند، قوانین و شرایط حل پرونده را به زبان ساده شرح دهد تا افراد عادی هم به خوبی متوجه اضاع پرونده و قوانین مربوط به آن شوند. همچنین وکیل باید پرونده ها را به صورت خلاقانه ای حل کند و برای هر پرونده چندین راه حل پیشنهاد دهد. همینطور نیاز است که دقت بالایی به جزئیات پرونده موکل داشته باشد.
معمولا فشار اکثر پرونده ها برای وکلا زیاد است، پس باید وکیل قم تحمل فشار کاری بالا را داشته باشد چرا که موفقیت وکلا به پیگیری های مستمر آن ها بستگی دارد. برای انتخاب وکیل باید بررسی های بسیاری انجام دهیم تا بتوانیم یکی از بهترین وکلای قم را برای حل پرونده مورد نظر پیدا کنیم.
انتخاب وکیل
همواره به این موضوع دقت داشته باشید که انتخاب چشم بسته وکیل نمیتواند شما را به اهدافی که در سر دارید برساند. از سوی دیگر هرگز نباید در انتخاب بهترین وکیل قم تنها به جنسیت او توجه داشته باشید و تحت هر شرایطی باید میزان توانایی و مهارتهایی که یک وکیل در اختیار دارد را به دقت مورد سنجش قرار دهید. علاوه بر این نباید بر اساس قیمت وکیل انتخاب کنید. در واقع نباید اینطور باشد که تنها به مقرون به صرفه بودن وکیل توجه داشته باشید. چرا که وکلای تازه کار و بیتجربه هرگز نمیتوانند در دعاوی حقوقی و کیفری کمک خاصی به شما داشته باشند.
تنها به تحقیقات خود در فضای مجازی در خصوص وکیل اعتماد نکنید. لازم است جلساتی را برای ملاقات حضوری با وکیل مورد نظر تدارک ببینید و در این جلسات به طور دقیق مهارتهای ارتباطی و فن بیان حقوقدان مورد نظر را بسنجید. باید در ابتدا معیارهایی را در نظر خود مجسم کنید سپس با استفاده از آنها گزینههای مختلف را برای اعطای وکالت پرونده خود مورد بررسی قرار دهید. انتخاب چشم بسته و عجولانه یک وکیل اشتباهترین اقدامی است که میتوانید در خصوص پروندههای مورد نظرتان انجام دهید.
وکیل با مشاور حقوقی چه تفاوتی دارد؟
وکیل فردی است که علاوه بر تحصیلات دانشگاهی در زمینه حقوق، به مدت 2 سال دوره کارآموزی نزد وکیل سرپرست را گذرانده باشد. در حالی که مشاور حقوقی فقط تحصیلات دانشگاهی در زمینه مورد نظر را دارد، بنابراین می تواند به راحتی در سازمان های مختلفی به عنوان مشاور حقوقی فعالیت خود را آغاز کند.
تفاوت دیگری که وکیل و مشاور حقوقی دارد این است که وکیل نمی تواند در سازمان یا شرکتی به صورت رسمی استخدام شود بنابراین ناگزیر است دفتر شخصی داشته و در آن جا فعالیت کند، در حالی که مشاوران حقوقی این امکان را دارند تا در این مراکز استخدام شوند.
علاوه بر این ها وکلا چند مسئولیت دارند که آن ها را از مشاوران حقوقی متمایز می کند به عنوان مثال وکیل باید توضیحات شفافی به سوالات موکل خود ارائه دهد، بهترین راه ها را برای حل پرونده او پیدا کند، توصیه هایی برای بهبود وضعیت پرونده به موکل بگوید، از جلسات دادگاه یادداشت برداری انجام داده و راه حل هایی به روز، برای بهتر شدن روند پرونده داشته باشد. تمامی این مسئولیت ها کار وکیل را از یک فرد که فقط مشاور حقوقی است متمایز می کند.
انواع وکیل از نظر مراجع پیگیری و درجه اعتبار و صلاحیت
وکلا انواع مختلفی دارند یعنی از لحاظ درجه اعتبار و صلاحیت رسیدگی، از لحاظ اختیار موکل، مجوز وکالت، درجه اعتبار و رسمیت، مراجع پیگیری، درجه اعتبار و صلاحیت و … تفاوت هایی دارند، ما در این بخش به توضیح دو مورد از آن می پردازیم.
خصوصیات بهترین وکیل
یک وکیل خوب همچنین باید خصوصیات و ویژگیهایی داشته باشد که عبارتند از:
دانش حقوقی وکیل باید کاملاً به روز باشد. وی باید تمامی تغییراتی که در قوانین و مقررات اتفاق میافتد را بداند.
یک وکیل شایسته باید امانتدار خوبی باشد. وی میبایست محرم اسرار موکلش بوده و هیچ کدام از اطلاعات زندگی او را حتی بعد از اتمام پرونده، نزد دیگران فاش نکند.
یک وکیل خوب هیچ وقت امید واهی به موکل خود نمیدهد. او موظف است تمامی جزئیات مربوط به پرونده را به درستی برای موکل تشریح کند و توضیحات جامعی درباره روند رسیدگی به پرونده را در اختیار آن بگذارد. وکیل نباید با دادن وعده برد به موکل، حق الوکاله بیشتری دریافت کند.
از ویژگیهای بهترین وکیل این است که تمامی اسناد و مدارک موکل خود را بررسی کرده و با توجه به آنها یک راه حل قانونی که به نفع موکلش است را پیدا کند.
بهترین وکیل باید از تجارب دیگران برای پیشبرد پرونده خود استفاده کند.
یک وکیل عالی هرگز کاری نمیکند که خلاف شان وکالت است. وی نباید برای دریافت حق الوکاله بیشتر موکل خود را وارد دعاوی غیرضروری کند.
بهترین وکیل کسی است که به شرافت و وجدان کاری پایبند باشد. حتی اگر وکیل معاضدتی است.
بهترین وکیل خانواده کیست؟
با توجه به اینکه حجم زیادی از پروندههای حقوقی مربوط به خانواده است، وکلای زیادی هستند که به طور تخصصی در این زمینه فعالیت میکنند. اما بهترین وکیل خانواده کسی است که به روند پیچیده رسیدگی به اینگونه پروندهها کاملاً آگاه باشد.
وی همچنین باید مطالعات روانشناختی هم داشته باشد و احساسات شخصی خود را وارد پرونده نکند. او ابتدا باید سعی کند تا میان موکل و طرفش مصالحه و سازش را برقرار کند.
بهترین وکیل کیفری کیست؟
پروندههای کیفری انواع مختلف و مجازاتهای متفاوتی دارند. به دلیل حساسیت، پیچیدگی و اهمیتی که اینگونه پروندهها دارند باید بهترین وکیل کیفری را انتخاب نمود تا کسی به اشتباه مجازات نشود.
بهترین وکیل کیفری علاوه بر ویژگیهایی که در بالا ذکر شد با دارای صبر، پشتکار و روحیه قوی باشد که بتواند پرونده را پیش برده و به طور منظم در جلسات شرکت کند.
وکیل خانم بهتر است یا آقا؟
امروزه خانمها نیز در کنار آقایان به کار وکالت مشغول هستند. اینکه وکیل خانم برای پرونده بهتر است یا آقا، در درجه اول بستگی به علاقه و میل طرف دارد. اما به طور کلی امروزه بیشتر پروندههای خانواده و پروندههای حقوقی را به خانمها میسپارند.
زیرا خانمها قدرت بهتری در تجزیه و تحلیل رفتارهای طرفین دعوا دارند. اما در پروندههای کیفری به دلیل ماهیت خشنی که دارند، معمولاً از وکیل آقا استفاده میشود. ولی لزوماً به این معنا نیست که خانمها نمیتوانند در پروندههای کیفری موفق عمل کنند.
انواع وکیل از لحاظ مراجع پیگیری
وکیل دادگستری و وکیل مدنی: وکیل دادگستری فردی است که در حوزه حقوق تحصیل کرده و موفق به دریافت پروانه وکالت دادگستری شده، پس می تواند برای انجام پرونده های دعاوی و مراجعه به مراجع قضایی وکالت نماید. اما وکیل مدنی فردی است که عهده دار انجام امور اداری و حقوقی موکل خود می شود مانند وکالت در طلاق، خرید و فروش خانه، فسخ اجاره و مراجعه به ادارات و … . معمولا اموری که وکیل مدنی می تواند انجام دهد محدود است و این قرارداد وکالت در دفاتر رسمی انجام می شود.
انواع وکیل از لحاظ درجه اعتبار و صلاحیت
وکیل پایه یک دادگستری و کارآموز وکالت دادگستری: بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران، دوره های لازم را سپری کرده و صلاحیت های لازم را داشته و موفق به دریافت پروانه پایه یک دادگستری شده بنابراین می تواند در تمامی پرونده های موکلین خود شرکت کند.
اما کارآموز وکالت یا وکیل پایه دو فردی است که در حال گذراندن دوره کارآموزی نزد وکیل سرپرست است و در صورتی که صلاحیت علمی و عملی کافی را داشته باشد و در آزمون اختبار قبول شود موفق به دریافت پروانه وکالت پایه یک دادگستری می شود. بنابراین زمانی که به بهترین وکیل ایران مراجعه می کنید حتما مطمئن شوید که پروانه وکالت پایه یک داشته باشد تا بتواند به پرونده شما به درستی رسیدگی کند و درصد موفقیت را در دادگاه بالا ببرد.
بهترین وکیل ایران چه کسی است؟
آشنایی با بهترین وکیل های ایران باعث می شود تا درست انتخاب کنیم. اگر شناخت کاملی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری داشته باشیم، فرد مناسبی را برای رسیدگی به پرونده های ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی و … انتخاب می کنیم تا به این ترتیب میزان موفقیت ما در دادگاه بالاتر رود.
وکیل و مشاور حقوقی کیست؟
وکیل یک دانش آموخته رشته حقوق یا فقه و مبانی است که بعد از گذراندن آزمون وکالت و قبولی در آن، میتواند در این رشته مشغول شود. وکیل بعد از ثبت قرارداد با موکل، در مراحل بررسی پروندههای حقوقی و کیفری حضور یافته و از موکل خود دفاع میکند.
اما مشاور یا کارشناس حقوقی کسی است که تنها دانش آموخته رشته حقوق بوده و در آزمون وکالت شرکت نکرده و مجوز وکالت ندارد. این افراد تنها میتوانند مشاوره حقوقی بدهند و نمیتوانند به وکالت از دیگران در دادگاه و مراجع قضایی حضور یابند.
چرا باید وکیل داشته باشیم؟
همانطور که وقتی ماشین خراب میشود آن را به تعمیرکار میسپارید یا در زمان بیماری به پزشک مراجعه میکنید، گرفتن وکیل برای پروندهها نیز ضروری است.
مسائل حقوقی بیش از آنچه تصورش را میکنید پیچیده است. اگر بدون داشتن یک وکیل خوب و مناسب وارد دعاوی شوید، چه بسا در آخر بازنده شده و نتوانید حرف خود را اثبات کنید.
در صورتی که وکیل با تمامی راهکارهای قانونی و حقوقی آشنا بوده و میتواند در کمترین زمان و به سرعت پرونده را به نتیجه برساند.
برخی از مهم ترین ویژگی های یک وکیل خوب در جدول زیر لیست شده است:
🥇 سطح وکیل
وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ مهارت و تخصص
ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی
📝 ارائه خدمات حقوقی
وکالت و مشاوره حقوقی
💰 هزینه وکیل
طبق وسعت کار تعیین میشود
✅ درصد موفقیت
%90 موفقیت پرونده ها