چگونگی دسترسی به شرکت های مشاوره حقوقی
در دنیای امروز حل کردن خیلی از مشکلات به تنهایی امکان پذیر نیست. به همین دلیل ما به کسی نیازمندیم که قادر به حل مشکلات باشد. یکی از این اشخاص مشاور می باشد.همانطور که در علم پزشکی پیگیری بهتر و ساده تر از درمان است در مشکلات حقوقی نیز پیشگیری بسیار ساده تر و بهتر از حل معضل می باشد به زبان ساده تر برای حل تمام مشکلات مالی و غیره…. می توان با دریافت مشاوره حقوقی از وکلای خبره در این زمینه و مشاوران مشکل خود را حل کرد.با گذشت زمان و پیچیده تر شدن قوانین نیز جامعه نیاز به شرکت های مشاوره حقوقی و دریافت مشاوره حقوقی را به خوبی پذیرفته است اما این امر نیازمند فرهنگ سازی بیشتر و بهتر بوده است،
مشاور حقوقی کیست؟
کارشناس یا مشاور حقوقی فردی است که، دارای اطلاعات کامل و بهروز نسبت به امور حقوقی و کیفری باشد و افراد بتوانند در حوزهی مشکلات و مسائل حقوقی خود که شامل کلیه معاملات و قراردادها، مسائل خانوادگی و کیفری و… باشد، از مشاور خود مشورت و راهنمایی لازمه را گرفته و از هر قانون و مقرراتی، اطلاع لازم خود را دریافت کنند.
اصطلاح دیگری تحتعنوان نمایندهی حقوقی نیز وجود دارد. نمایندهی حقوقی دانشآموختهی رشتهی حقوق است که در شرکت یا سازمانی دولتی استخدام شده و بیش از دو سال برای آن سازمان کار کرده باشد. در این صورت بدون داشتن پروانهی وکالت نیز میتواند بهعنوان نمایندهی حقوقی در دعاوی آن شرکت یا سازمان حاضر شود و تا حدی نقش وکیل را ایفا کند. همانگونه که گفته شد، نمایندهی حقوقی باید واجد شرایطی باشد که برای مشاور حقوقی ضروری نیست. تفاوت مهم دیگر میان این دو شخص هم در این است که مشاور حقوقی در صورت داشتن پروانه میتواند بهعنوان وکیل شرکت در دعاوی حضور داشته باشد؛ درحالیکه نمایندهی حقوقی نیازی به پروانه ندارد و تنها با ارائهی معرفینامهای از شرکت یا سازمان مربوط میتواند در دادگاه شرکت کند.
مشاوران حقوقی در چه حوزههایی فعالیت دارند؟
1- امور قراردادها:
در خصوص قراردادهایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی، یکی از طرفین آن است، مشاور حقوقی بررسیهای لازم را انجام داده و نکات مهم را بیان میکند.
همچنین گاهی اوقات این شخص وظیفهی تهیهی پیشنویسهای قراردادی را بر عهده داشته و برخی اوقات در بعضی شرکتها نیز قراردادها صرفا با تأیید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی خواهد رسید.
2- امور دعاوی:
شرکتها در طول دورهی فعالیت خود ممکن است درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان(طرحکنندهی دعوا)را دارند یا نقش خوانده(کسی که دعوایی علیه او طرح شده است).
گاهی اوقات شرکتها بهجای اینکه برای این دعاوی به عقد قرارداد با وکیل دادگستری مبادرت کنند، از مشاورین حقوقی خود بهره میبرند که از این طریق، یا لوایح موردنیاز را تهیه و تدوین کنند و یا در صورت داشتن پروانهی وکالت، خود بهعنوان وکیل شرکت وارد عمل شوند.
3- امور پژوهشی و راهبری:
گاهی اوقات انجام امور پژوهشی از جمله وظایف مشاور حقوقی است. این امور برای راهبری شرکت مربوط یا حل مشکلات آن انجام میشود. برای این کار، مشاور حقوقی ابتدا به مطالعات حقوقی در رابطه با موضوع موردپژوهش میپردازد و سپس گزارش یا پیشنهادهایی در آن خصوص ارائه میکند. گاهی پژوهشهای انجامشده خصوصا در ارگانهای دولتی میتواند با طی تشریفات لازم منجر به پیشنهاد لایحهی قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.
ویژگیهای بهترین مشاور حقوقی چیست؟
1- آشنایی و تسلط کامل بر همهی قوانین مرتبط با مسائل حقوقی:
مشاور حقوقی باید مشخصاً به حقوق و قانون تجارت، حقوق و مقررات ناظر بر برند و علائم تجاری و طرحهای صنعتی و شیوه اعمال آنها، مقررات ناظر به ثبت شرکتها و تغییرات آن و…، عمیقاً آگاهی و تسلط کامل داشته باشد.
2- قدرت سخنوری بالا و توانایی متقاعد کردن افراد؛
یکی از ویژگیهایی که یک مشاور حقوقی خوب را از دیگر مشاوران این حوزه متمایز میکند، قدرت کلام و توانایی مُجاب است که از اهمیت بالایی برخوردار است.
3- مسئولیت پذیری و دلسوزی:
وکیل، کارشناس و مشاور در حوزهی حقوق، دارای مسئولیت مدنی در قبال مراجعه کننده دارد و یک مشاور حقوقی خوب، فردی است که دلسوز و مسئولیت پذیر است.
4- قادر به سادهسازی مسائل حقوقی:
سادهسازی مسائل حقوقی، هُنری است که در اثر تجربه و آگاهی در خصوص قوانین و مقررات بهروز شده، حاصل شده و سبب تمایز یک مشاور خوب از سایر مشاورین میگردد.
5- رعایت عدالت و انصاف:
عدالت، انصاف و عدم قضاوت یکطرفه، از ویژگیهای مهم یک مشاور حقوقی است.
6- قدرت تصمیمگیری بالا:
تصمیمگیری درست و مسمم بودن در مبانی حقوقی، از ویژگیهایی است که یک مشاور حقوقی خوب، باید داشته و به آن عمل کند.
7- جسور و شجاع:
شجاعت، جسارت و پایبندی به اخلاقیات در عین لطافت، از خصوصیات یک مشاور حقوقی خوب میباشد.
8- صداقت و تعهد:
پایبندی و دُرستکاری، از ویژگیهای برجستهای است که یک مشاور حقوقی باید پایبندی به آن را در دستور کاری خود، قرار داده و به آن عمل کند.
9- مُجرب و حاذِق:
یک مشاور حقوقی خوب بایستی در مبانی و قوانین و مقررات حقوقی، تجربه کافی را داشته و مهارت کافی را نیز برای پیادهسازی آن داشته باشد.
10- قابل اعتماد:
باور پذیری و قابلیت اعتماد، از ویژگیهایی است که وجه تمایزی برای یک مشاور حقوقیِ خوب از سایر مشاورین بوده و سبب موفقیت وی در امر مشاوره خواهد گردید.
مشاور حقوقی حرفه ای و تخصصی
هنگامی که با مشکلی مواجه میشویم، بهترین راهکارها را برای رفع آن پیدا میکنیم. اما یافتن راه حل مشکلات کیفری، ملکی، انحصار وراثت و مالی به سادگی نخواهد بود. بنابراین وجود مشاور حقوقی حرفه ای و تخصصی لازم است تا:
تمام جوانب مشکلات به طور کامل و دقیق بررسی شوند.
مدارک لازم برای ثبت دادخواستها و پیگیری آنها جمع آوری گردند.
جلسات مختلف دادگاه و بررسی قانونی مشکلات مورد پیگیری و بررسی قرار گیرند.
درست است که شما میتوانید از مشاور حقوقی آنلاین و حضوری وکلا بهره مند شوید، اما همانطور که برای درمان بیماری به پزشکی با تجربه و کاربلد مراجععه میکنید، باید برای انتخاب وکیل هم دقت داشته باشید. به این معنا که انتخاب بهترین وکیل در ایران در این موقعیت حیاتی است. شما میتوانید از مشاورانی کمک بگیرید که دیگران به شما معرفی کرده اند.
ویژگی های مشاور حقوقی خوب
با توجه به اهمیت استفاده از خدمات مشاوره حقوقی متخصص و حرفه ای، شما را با ویژگیهای یک مشاور حقوقی خوب آشنا خواهیم کرد.
با توجه به اینکه تعداد زیادی مشاور حقوقی در دفتر وکالت و مؤسسات حقوقی فعالیت میکنند، باید نکات مختلفی را در نظر داشته باشید تا بهترین مشاور را برای حل مشکلات انتخاب نمایید.
مشاور حقوقی خوب، بدون در نظر گرفتن حق المشاوره، تمام جوانب پرونده حقوقی شما را بررسی میکند.
با کمک مشاور حقوقی خوب میتوانید بهترین راهکارها را برای رفع مشکلات خود، مورد استفاده قرار دهید.
مشاوره حقوقی رایگان مفید، مشاوره ای است که تحت الشعاع میزان هزینه مشاوره قرار نمیگیرد.
متخصصی که مشاوره مناسبی به موکلان خود ارائه میدهد، وارد حواشی نمیشود.
مشاور حقوقی خوب نگاهی واقع بینانه به دادگاه و نظر آن دارد و درباره پیروزی در دادگاه، وعدههای دروغین به موکل خود نمیدهد.
تفاوت خدمات وکالتی و مشاوره حقوقی
از آنجا که وکلا علاوه بر مشاوره حقوقی طلاق، در حیطه مشکلات کیفری، مالی و ملکی به موکلان خود راهنمایی میدهند، عموم مردم باور دارند که خدمات وکالتی و مشاوره حقوقی یکسان است. اما باید بگوییم که خدمات وکالتی و مشاوره حقوقی با هم تفاوت دارند. این تفاوتها عبارتند از:
اولین تفاوت در مدرک تحصیلی است. به این ترتیب که افرادی که از رشته حقوق در مقاطع تحصیلی مختلف فارغ التحصیل شده اند، میتوانند در مراکز دولتی و خصوصی مختلف مشاوره حقوقی بدهند. اما برای ارائه خدمات وکالتی باید پروانه وکالت داده باشند.
مشاوران حقوقی برای کار در مؤسسات حقوقی، قرارداد بسته و حقوق خود را به صورت ساعتی دریافت میکنند. اما روند قراردادهای کاری وکلا برای ارائه خدمات وکالتی متفاوت است.
افرادی که پروانه وکالت، سردفتری و قضاوت دارند، نمیتوانند استخدام رسمی سازمان یا شرکتی باشند. مگر اینکه مراحل تودیع پروانه خود انجام دهند. اما مشاور حقوقی این محدودیت را ندارد. او میتواند همزمان با ارائه خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و حضوری، به صورت رسمی استخدام شرکتها و مؤسسات حقوقی نیز باشد.
مشاوران حقوقی، راهنمایی و مشاوره افراد و شرکتها را بر عهده دارند. این مشاورهها در زمینه مذاکرات، عقد قراردادها و تمام زمینههای تجاری است. اما خدمات وکالتی در جهت رفع مشکلات پروندهها از نظر حقوقی و کیفری به افراد ارائه میشوند.
نکات مهم در دریافت مشاوره حقوقی
هنگامی که تصمیم میگیرید از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کنید، جلسات عموماً به صورت آنلاین برگزار میشوند. در این حالت شما باید چند نکته مهم را در نظر داشته باشید:
مشاوره حقوقی تحت تأثیر سن و جنسیت مشاور حقوقی قرار نمیگیرد. گاهی حتی یک مشاور حقوقی کم سن و سال عملکرد باکیفیتتری در راهنمایی کردن شما دارد.
برای اینکه خیالتان از کیفیت مشاوره حقوقی دریافتی راحت باشد، از وکیل پایه یک دادگستری یا کارآموز وکالت مشاوره دریافت کنید.
علاوه بر تبلیغات، سوابق و رزومه فرد و نظرات کاربران را درباره عملکرد او بررسی و مطالعه کنید.
از خدمات مشاورانی استفاده کنید که تجربه کافی و دانش لازم را داشته باشند. مشاوران حقوقی متخصص و حرفه ای انتخاب مناسبی برای پروندههای مختلف خواهند بود.
خدمات مشاور حقوقی
خدمات مشاوران حقوقی در حوزههای مختلف مالی، کیفری، ملکی، حضانت فرزندان، مهریه و قراردادها ارائه میشوند. این افراد زوایا مختلف پرونده را بررسی کرده و پاسخگوی سؤالات افراد خواهند بود.
مشاور حقوقی آنلاین
شما میتوانید به صورت آنلاین از خدمات و راهنماییهای مشاوران حقوقی با تجربه و متخصصی که در مؤسسات حقوقی فعال هستند، بهره مند شوید. این نوع مشاوره باعث صرفه جویی در زمان خواهد شد.
شما میتوانید از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان مؤسسه حقوقی دادسو در جهت رفع مشکلاتی مانند مسائل کیفری، مالی و ملکی بهره مند شوید. برای این منظور تماس تلفنی و واتس اپی برای شما امکان پذیر است.
منبع : سایت حقوقی مهر